Hvad er SECONDHAND SMYKKER?

Privatliv

Beskyttelse af personoplysninger

SH er underlagt den danske persondatalov, og en enhver behandling af persondata sker under iagttagelse af persondataloven. SH er ifølge persondataloven at betragte som dataansvarlig for de oplysninger, der registreres om kunder og besøgende på vores hjemmeside. SH indsamler på forskellig vis oplysninger om dig i forbindelse med at du anvender vores markedsplads. Det er vigtigt for SH, at dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Adgangen til alle registrerede brugerdata på vores hjemmeside er begrænset til betroede medarbejdere hos SH. Det er dog desværre ikke muligt at garantere 100% sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Når data sendes og opbevares elektronisk, er der altid en risiko for, at andre uberettigede tiltvinger sig adgang til beskyttede data, før de når vores servere. Så selvom SH forsøger at beskytte dine personlige oplysninger på bedste vis, kan vi ikke sikre eller garantere sikkerheden af nogen informationer. Du sender altså dine data på eget ansvar. SH videregiver eller sælger ikke oplysninger, som kan forbindes med dig, til tredjepart uden din eksplicitte tilladelse.

Hvilke oplysninger indsamler vi?

Cookies - Vi benytter cookies på vores hjemmeside. En cookie er en lille tekstfil, der gemmes i din internetbrowser og registrerer dig som bruger. Cookies kan bruges til følgende formål:

  • Til at analysere brugen af vores hjemmeside og indsamle statistik af besøgende.
  • Til administration af hjemmesiden og muliggøre brug af de funktioner, der er forbundet med e-handel.
  • Til at målrette reklamekampagner fra os og tredjeparter.


Når du bruger vores hjemmeside, samtykker du i vores brug af cookies.


Personoplysninger ved køb

Ved køb på hjemmeside udbyder SH sig kundens navn, adresse, tlf. samt email adresse, som er nødvendige for at effektuere ordren og som udelukkende anvendes til behandling af ordre.